MAIL AUTOMATION ALS VERKOOPKANAAL

MAIL AUTOMATION ALS VERKOOPKANAAL

Je hoort en leest het vaak, “The money is in the list”, het goud zit in je lijst. En daar wordt dan je maillijst mee bedoeld, het aantal mensen die jij kunt bereiken met jouw mails. Een goede ouderwetse nieuwsbrief, met als onderwerp welke maand het is en de hoeveelste nieuwsbrief, ze zijn zo uitgeput in gebruik dat ze bijna weer werken op de een of andere manier. Het valt in ieder geval op. Hoe val je op in een overvolle inbox? Hoe zorg je ervoor dat jij met jouw mailing ervoor zorgt dat de ander jouw mail opent en tijd besteed aan wat jij te zeggen hebt.

Waarde, consistentie, een sterk onderwerp in je mail en misschien ook wel een sprankje geluk. Zodanig je boodschap en waarde op de persoon afstemmen dat je het gevoel krijgt dat je echt een persoonlijke mail ontvangt, daarin zit voor 2018 de meeste groei en resultaat. 

Personalisatie is de sleutel tot succes en de trend van 2018.
Custom-made marketing is de toekomst. Op maat gemaakt, persoonlijk, toegespitst op jou als persoon. Hoe meer je als bedrijf weet over je doelgroep hoe beter ze je persoonlijk kunnen aanspreken. Ook in e-mailmarketing gaat de trend al een tijdje van one to many naar one to one. Wat betekent dat? Dat houdt in dat een wekelijkse nieuwsbrief naar een hele lijst minder effect zal hebben op de langere termijn dan een op een persoon toegespitste e-mail. Wij adviseren je graag hoe je dit goed kunt inzetten voor jouw doelgroep.

Met onderstaande e-mailmarketingprogramma’s maak je je handen vrij en zorg je ervoor dat je mails voor je gaan werken in plaats van tegen je. Wij werken met de beste en meest gebruikte programma’s, zoals Mailchimp, Autorespond, Drip en Active Campaign.

Ieder programma heeft zijn of haar kwaliteiten, wij onderzoeken graag samen met jou welk programma jou het beste past. Autorespond heeft bijvoorbeeld ook shoppingcartmogelijkheden, dat houdt in dat je administratie ook in een plek wordt verzameld. Drip en Active Campaign hebben veel opties voor mooie e-mail automations. En Mailchimp heeft de meest vormgegeven templates.

Autorespond
+ Nederlandse helpdesk

Drip
+ Engelse helpdesk, maar met een uitstekende service.
+ Je bouwt de beste automations
– Niet alle mails komen even goed door

Active Campaign // Mailblue
Mailblue is de Nederlandse versie van Active Campaign, dus daar heb je ook een Nederlandse helpdesk.

Mailchimp
Laagdrempelig, makkelijk in gebruik, mooie vormgeving.

 


Wat doen we:

  • Je automail opmaken – de juiste instellingen, grafisch en content
  • Je nieuwsbrief schrijven, opmaken en versturen naar al je volgers
  • Je weggever bedenken, schrijven en compleet neerzetten
  • Idem voor een online programma
  • Optin ontwerpen en koppelen aan je website

Neem contact met ons op, dan kunnen met je meekijken en denken over de meest effectieve inzet van jouw e-mailmarketingsysteem.