STUUR ONS EEN BERICHT

UW NAAM

UW MAILADRES

ONDERWERP

BERICHT


POSTADRES

Stationsstraat 1D
2371SH Roelofarendsveen
Bellen: 06-81143908
Mailen: info@www.puurinmarketing.nl

OVER PUUR

Marketing, een duidelijk begrip maar tegelijkertijd voor zovelen een warboel. Hoe zat het ook alweer met marketing?

Voor het overzicht ontwikkelden we het ‘Bloemmodel’. De steel is uw merk of bedrijf, het hart van de bloem staat voor de marketingstrategie en het unieke idee achter de campagne en communicatie.

De bloemblaadjes vertolken gezamenlijk de volledige uitvoering van de strategie.Om echt te kunnen bloeien met sterk resultaat is een krachtige salesfunnel nodig; een gezond bloemhart vol met blaadjes.

Denkt u direct in uitvoering en vergeet u de kern van de bloem dan klopt de salesfunnel niet en blijft resultaat uit. Immers, wat is een prachtige advertentie waard als de opzet niet goed is? Wat is het effect van social media als die doelgroep geen social media gebruikt? Hoeveel aankopen doet uw klant op uw website als er belangrijke content mist? Welke marketingactie is écht innovatief en trekt de aandacht?

Elk bedrijf heeft behoefte aan marketing

Met een zak geld kom je ver, maar hoe zit dat bij kleinbedrijf? Neem je een communicatiespecialist, marketeer, webdeveloper en grafisch vormgever in dienst? Ai, wellicht te weinig werk om aan te bieden. Is er budget voor een fulltimer, wie kies je dan? Juist, een lastige keuze en daarom bestaat ons team van Virtual Assistents met ieder zijn eigen specialisme. Het beste van alles voor een fijne prijs.

Missie | PUUR in Marketing laat merken bloeien.

Visie | De winstgevendheid van kleinbedrijf vergroten door effectieve salesfunnels te bouwen en deze te integreren in elke vorm van marketing en communicatie.

Waarom PUUR nou PUUR heet…

1 Ons werk begint bij de kern, het concept. We maken niet zomaar een website, een social media post of een brochure, wij werken sterke ideeën uit tot verkoopmonsters.

2 Wij hanteren de PUURtje factuurtje, een overzichtelijk maandtarief zonder frasten. Plus, u weet exact wat u krijgt voor dat tarief.

3 We hebben een bijzonder puur team als social Enterprise

4 Elke dag een stukje pure chocolade, met een kop sterke koffie.

Note van de oprichtster van PUUR in Marketing: Yuwita Slamet

Geraniums? Wat zijn Geraniums eigenlijk? Ik weet het niet, en stiekem wil ik het niet weten. Ik ben dol op bloemen maar dan op mijn bureau naast mijn computer en broodje zalm, als ik mijn hersens kraak over een nieuwe marketingstrategie. Marketing, een plaats waar analytisch vermogen, creatieve inspiratie en innovatie hand in hand gaan. De perfecte combinatie om in 2014 PUUR in Marketing op te richten.

Mijn team bestaat niet uit zomaar een team. Iedereen uit het team heeft een uitdaging op het gebied van gezondheid, including me. Met mijn gedrevenheid wil ik iets betekenen voor anderen dat ons sterkt. Intern de flexibiliteit en begrip en naar buiten de resultaten zoals u mag verwachten. Om die reden is PUUR in Marketing ‘BIKKEL’ rated. Een stempel van de Bart de Graaff Foundation. Bart de Graaff, de kleine grote man, het boegbeeld van de foundation, de gedreven succesvolle ondernemer.
Ons zaadje is inmiddels een bloeiende bloem, nu die van u?

 • aug312016

  Hiring! Zoek jij een stageplaats?

  Lees meer
  Sales driven Virtual Assistent inhuren voor ZZP'ers en kleinbedrijf
 • aug122016

  Tip: complex product?

  Lees meer
  Sales driven Virtual Assistent inhuren voor ZZP'ers en kleinbedrijf
 • aug052016

  Marktonderzoek: de probiotica voor je bedrijf

  Lees meer
  Sales driven Virtual Assistent inhuren voor ZZP'ers en kleinbedrijf
 • jul272016

  Tip: creatief met korting

  Lees meer
  Sales driven Virtual Assistent inhuren voor ZZP'ers en kleinbedrijf