SOCIAL MEDIA ADVERTISING UITBESTEDEN

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

We worden overvoerd met content en worden hierin steeds meer overprikkeld. Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt? En dat jij met je onderneming ook nog eens jouw doelen bereikt? Hoe kun je slim adverteren met social media en tegelijkertijd zichtbaarheid creëren? Een mooie uitdaging, wij gaan hem graag met je aan.

Hoe communiceer jij met je klant?

Vroeger gingen we naar de klant toe, dan stapten we gewoon binnen. Later belden we, dan nam je op. Met een klein ‘duwtje’ forceerde je een contactmoment. Nu ‘hoop’ je dat je klant een social media post voorbij ziet komen. Daarna ‘hoop’ je dat je klant die post een comment of like geeft. Maar soms, net als vroeger, is er een klein duwtje nodig om aandacht te krijgen en op te vallen.

Social media adverteren uitbesteden

Wil jij opvallen en boven het maaiveld uitsteken dan helpen wij jou graag deze weg te bewandelen. We nemen graag je advertentiebeheer uit handen of geven je advies hoe je dit het beste kunt inrichten. Advertenties worden steeds beter en persoonlijker, maar voor veel ondernemers is het nogal een technisch geheel. Niet iedereen kan het, maar wanneer je de sleutel hebt tot het kraken van de code dan is dat te gek. Juwita is bij ons degene die checkt, checkt, dubbelcheckt. Testen, opnieuw testen en aanpassingen treffen. Net zolang tot je succes hebt en het resultaat bereikt dat je wil bereiken.

Weg met nepheid en dingen mooier maken dan ze zijn, stockfoto’s en al dat soort geneuzel. Je doelgroep is slimmer dan dat en is niet zo snel meer onder de indruk. Zorg ervoor dat je advertenties aanspreken, raken, in vervoering brengen en met de juiste trigger in actie willen komen. Heb geduld, adverteren is een strategie volhouden. Mensen kopen pas als ze je vertrouwen en overtuigd zijn van jouw expertise. Daar is meer dan een split second voor nodig.

De social media trends van 2018

Heb je ook al eens aan influencer marketing gedacht? Op een klein niveau wordt dit de trend van 2018. De influencers in jouw markt en doelgroep die jouw doelgroep ook kunnen bereiken, als zij in jouw ads voorbijkomen of jouw product of dienst ondersteunen dan gaat jou dit absoluut verder brengen.

Daarnaast gaat het adverteren zich ook vooral afspelen in jouw buurt. Waar zijn je klanten en hoe kan je die het beste aanspreken? Weten waar je doelgroep zich bevindt en daar vervolgens op inspelen, hier zit veel groeipotentie in.

Ben jij al op de hoogte van al deze trends en weet je hoe je ze toe moet passen?


Wat betekent social media advertising bij ons:

  1. Creative direction: HET idee waarmee jouw advertentie opvalt
  2. Alle content
  3. Grafische vormgeving van de advertentie
  4. Splittesten van de content en de visual
  5. Doelgroep testen
  6. Optimalisatie
  7. Retargeting

Adverteren betekent ad hoc reageren op resultaten en continu aanpassen. Zit je er niet bovenop dan verlies je geld en klantcontact.

We gaan graag het gesprek met je aan en kijken met je mee waar je groeimogelijkheden zich bevinden als het gaat om social media advertenties.