VIDEOMARKETING EN ONDERTITELING

VIDEOMARKETING EN ONDERTITELING

Je product en of dienst in de markt zetten houdt automatisch ook in dat jij als ondernemer jezelf in de markt zet. Want hoe onderscheid je jezelf als er anderen zijn die hetzelfde aanbieden? The answer is: YOU!  Je team en alle mensen die werkzaam zijn binnen je bedrijf.

Klanten kopen pas op het moment dat ze je bedrijf vertrouwen en overtuigd zijn van je expertise. Hoe kun je dat beter laten zien dan met video? Het enige medium waar we kunnen communiceren met beeld, tekst en geluid!

Twijfel je nog? Ook in 2018 is videocontent weer de snelst groeiende advertentievorm. De verwachting voor 2019 is dat 80% van de social media content uit video zal ontstaan.
Hoe bind je je kijker binnen 3 seconden aan je? Zorg voor sterke binnenkomer en werk met video ondertiteling. Tachtig procent van de mobiele gebruikers heeft hun geluid uitstaan omdat ze kijken op momenten dat geluid niet aan kan.

Nog even terug naar die sterke binnenkomer. Dat is de start van je video of volg waarbij je de kijker direct boeit. Met een shockerende uitspraak, met een pijnpunt die de kijker ook voelt, met een groot vervanger dat de kijker ook heeft, of met iets onverwachts waardoor de kijker even verward is en blijft kijken. Je moet je kijker raken!


Wat doen we:

  • Creative direction: het IDEE voor je video
  • Schrijven van scripts in salesfunnel
  • Hulp en advies bij het vloggen
  • Ondertiteling en vertaling

Heb jij een vlogserie nodig en zoek je een sparringpartner die scripts voor je kan schrijven met zo’n binnenkomer? Kam dan binnen bij ons voor een kop koffie.